[Zákon o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve. Komentár.] - Holub, Dušan
Recenzia na publikáciu - komentár k zákonu č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Praktický pohľad na vykonávanie činnosti finančných agentov a finančných poradcov, ako aj odkazy na judikatúru.