Interný a externý audit v automobilovom priemysle - Baloghová, Nikoleta, 1991-
Účtovná závierka a auditing. Testovanie položiek v účtovnej závierke ako podklad pre audítorskú dokumentáciu v automobilovom priemysle. Testovanie výnosov, nákladov, dlhodobého majetku, zásob, pohľadávok, vlastného imania, rezerv, úverov a pôžičiek a záväzkov.