Pygmalion efekt a Golem efekt v riadení - Soroková, Tatiana
Vznik Pygmalion a Golem efektu v riadení. Kľúčové faktory efektu. Sebanaplňujúce predpovede - "placebo" efekt splnených očakávaní. Golem efekt ako rozmer negatívnej sugescie. Douglas McGregor teória - teória X a teória Y.