Bezpečnosť a ochrana zdravia vo výchove a vzdelávaní - Drotár, Matej
Povinnosti školy v súvislosti so zabezpečnením bezpečnosti a ochrany zdravia pri výchove a vzdelávaní. Dôsledky pre školu v prípade nedodržania. Školské úrazy a povinnosti školy v prípade školského úrazu. Ďalšie otázky bezpečnosti a ochrany zdravia vo výchove a vzdelávaní žiakov. Právo na náhradu škody.