Nonverbálna komunikácia v čase pandémie - Soroková, Tatiana
Verejná, sociálna, osobná, intímna zóna v komunikácii v čase pandémie. V čase COVID-19 meniaca sa zonácia vzhľadom na epidemiologické opatrenia. Zmeny komunikačnej haptiky v čase pandémie. Podanie ruky a ruka ako zdroj možnej infekcie. Nahrádzanie dotyku dlane pri podzrave.