Podstatné aspekty implementácie inovácií v sektore automobilového priemyslu - Hojdik, Vladimír, 1992-
Aktuálne výzvy súvisiace s inováciami v sektore automobilového priemyslu v prostredí Slovenskej republiky. Stav riešenej problematiky v zahraničí a na Slovensku. Predpoklady inovácií v sektore automobilového priemyslu a faktory inovácií v sektore automotive.