Management and Evaluation of the Innovation Process in the Company - Kufelová, Iveta, 1970-
Charakteristika inovačného procesu v spoločnosti. Riadenie inovačného procesu pozostávajúceho z troch hlavných činností - plánovanie, organizácia a kontrola. Možnosti vyhodnotenia inovačného procesu využiteľného v podnikateľských subjektoch.