Overovanie účtovnej závierky audítorom - Novotná, Ľudmila
Zmena v oblasti overovania účtovných závierok k 31.12.2019 na základe zákona č. 363/2019 Z. z. s účinnosťou od 1.1.2020 a zákonom č. 198/2020 Z. z. s účinnosťou od 1.1.2021 a od 1.1.2022. Aké budú mať uvedené zmeny vplyv na overovanie účtovnej závierky audítorom zostavenej k 31.12.2019.