Spotrebné dane - Sandtner, Lucia
Na čo sa v SR a EÚ uplatňujú spotrebné dane. Daňové subjekty v konaní spotrebných daní a ich povinnosť. Základné princípy výberu spotrebných daní v rámci členských štátov EÚ.