Determinanty inovačného potenciálu v automobilovom priemysle - Raková, Monika, 1991-
Vymedzie faktorov ovplyvňujúce inovačný potenciál spoločností v automobilovom priemysle. Definícia a hlavné determinanty inovačného potenciálu. Faktory ovplyvňujúce inovačný potenciál a makroekonomické a mikroekonomické prístupy k hodnoteniu inovačného potenciálu.