Tuzemský reverse charge a DPH v roku 2020 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Tuzemský prenos daňovej povinnosti - reverse charge. Dodanie kovového odpadu a kovového šrotu v tuzemsku. Dodanie nehnuteľnosti v tuzemsku, ktorú dodávateľ rozhodol zdaniť. Úprava pravidiel uplatňovania mechanizmu tuzemského prenosu daňovej povinnosti pri transakciách s určitými komoditami. Tuzemský reverse charge v sektore stavebníctva.