<The> Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry - Hrušovská, Dana, 1964-
Analýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti.