Impact of Deadweight Effect on the Performance of Supported Firms - Bratková, Simona
Efekt mŕtvej váhy v súvislosti so hospodárskou výkonnosťou slovenských firiem. Prieskum, či má daný efekt vplyv na krátkodobé alebo dlhodobé výsledky analyzovaných ekonomických výsledkov podporených firiem. Komparácia obdobia pred podporou 2010 - 2013 a po podpore 2013 - 2018.