Logistiku vakcín provázejí úskalí - Hubička, Filip
Distribúcia vakcín proti ochoreniu COVID-19 ako logistická akcia storočia. Spôsoby distribúcie jednotlivých vakcín - Pfizer a Moderna. Logistické riešenia priamej distribúcie a technologické vybavenie distribútorov.