Zákaz konkurencie členov orgánov komunálnej obchodnej spoločnosti - Tekeli, Jozef
Problematika komunálnych obchodných spoločností. Neustálené vymedzenie Obchodného zákonníka a zákona o obecnom zriadení. Analýza parciálnej otázky, ktorou je zákaz konkurencie členov dozornej rady a konateľa komunálnej obchodnej spoločnosti s ručením obmedzeným. Sankcie za porušenie konkurencie.