Sociální sítě mohou zvýšit atraktivitu zaměstnavatele - Kazdová, Alena
Sociálne siete ako súčasť externej a internej firemnej komunikácie. Obsahy na sociálnych sieťach a ich schopnosť ovplyvniť silu značky zamestnávateľa. Meranie efektivity sociálnych sietí a skúsenosti z firmenej praxe. Efektivita náborovej inzercie prostredníctvom tradičných kanalóv a sociálnych sietí. Zamestnanci ako ambasádori značky.