Sociální síťe zaměstnanců a obraz firmy - Bodláková, Simona
Firemná kultúra a komunikácia na sociálnych sietiach. Obsah sociálnych sietí zamestnancov firmy. Aktívna účasť zamestnancov na sociálnych sietiach a proaktívne riešenia problémov.