Jak zajistit bezpečnost práce zaměstnanců na home office - Valentová, Klára
Práca z domu ako flexibilná forma výkonu závislej práce. Opatrenie home office v rámci zníženia rizika šírania ochorenia COVID-19. Podmienky zavedenia práce z domu. Odporúčania pre zamestnávateľa v oblasi BOZP a požiadavky na domáce pracovisko. Dokázateľnosť pracovného úrazu v rámci home office.