Virtuální vzdelávání v McDonald's - Pyskatý, Libor
Vlastný personálny projekt McDonald's Virtuálne vzdelávanie. Vyššia efektivita a atraktivita tréningov zamestnancov. Modelovanie virtuálnej reštaurácie.