Emocionálna inteligencia v práci manažéra - Jakubíková, Monika
Emocionálna inteligencia (EI) ako špecifický druh inteligencie. Ako sa prejavuje emocionálne kompetentný manažér na pracovisku. Ako zlepšiť EI.