Od podnikateľského nápadu k podnikateľskému úspechu - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Obchodná stratégia a obchodný model z teoretického hľadiska a poznatky z tejto oblasti z pohľadu obchodnej praxe. Podnikateľský nápad a podnikateľský úspech na konkrétnom vybranom startupe - príklad úspešnej startupovej spoločnosti s podnikateľským nápadom. Opis podnikateľského modelu – 9 blokov (Canvas).