Importance of Financial Strategy in E-commerce - Svatošová, Veronika
Problematika formulovania finančnej stratégie a dostupné modely finančnej stratégie so zameraním na elektronický obchod. Použitie modelu finančnej stratégie na hodnotenie súčasnej finančnej stratégie pre podniky primárne zamerané na elektronický obchod a optimálna finančná stratégia pre túto oblasť podnikania.