Vysielanie zamestnancov z krajín EÚ na Slovensko - Mrukviová Tomiová, Sandra
Občania členských štátov Európskeho hospodárskeho priestoru majú právo na slobodný pohyb osôb, vrátane práva žiť a pracovať v inom členskom štáte. Pravidlá podľa nariadenia Rady EHS č. 1612/68. Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občana členského štátu EÚ.