Výber vhodného modelu ohodnotenia pri stanovení hodnoty podniku - Harumová, Anna, 1955-
Tvorba nástroja Rozhodovacieho modelu (Model Chooser) na výber vhodného prístupu a metódy pri ohodnocovaní podniku. Analýza výberu metód ohodnotenia podnikov a modelovanie rozhodovacieho procesu pre výber prístupu a metódy ohodnotenia. Využitie metódy procesnej analýzy ako východisko pre tvorbu procesných modelov (procesných máp). Zisťovanie logických väzieb a vzájomných interakcií rozhodovacích procesov. Analýza jednotlivých aspektov či vzťahov pri aplikácii jednotlivých metód ohodnotenia a legislatívy či aktuálne platných štandardov ohodnotenia. Odporúčania a komparácia využití jednotlivých modelov ohodnotenia. Simulácia rôznych rozhodovacích procesov a identifikácia kvality výstupov rozhodovacieho modelu.