Ekonomické dôsledky porušenia notifikačných povinností bánk pri FX derivátoch - Štetka, Peter, 1986-
Notifikačná povinnosť obchodníka s cennými papiermi so zameraním na notifikačnú povinnosť aj na obchodovanie s derivátmi na forexových trhoch (finančných devízových trhoch). Transpozícia zmluvného práva na zákonnú povinnosť. Ekonomické dôsledky porušenia týchto povinností. Rámec k metodickému postupu znalca, ktorý by mal byť v takýchto prípadoch uplatnený s prihliadnutím na všetky individuálne okolnosti posudzovaného prípadu.