Očakávané zmeny v ZP - Matlovičová, Iveta
Dňa 18.09. 2020 bol do pripomienkového konania zaradený zákon, ktorým sa má zmeniť a doplniť zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov. Navrhnuté zmeny vyplynuli z dôvodu potrieb aplikačnej praxe a týkajú sa skúšobnej doby, dovolenky, domáckej práce, práci študentov a stravovania.