Úrazový príplatok a COVID-19 - Mrukviová Tomiová, Sandra
Informácia o prijatom zákone, schválenom dňa 3.11. 2020, ktorým sa dopĺňa zákon o sociálnom poistení a týka sa dočasnej práceneschopnosti z dôvodu ochorenia COVID-19.