PNS automatizuje, má dva nové sortery - Hubička, Filip
Prvá novinová spoločnosť (PNS) a jej modernizácia a automatizácia internej logistiky. Softwarové riešenia postavené na WMS moduloch. Sortery od Böwe Systec. Akvizícia Mediaservisu.Triedenie remitend a obálok.