Zákaznická spokojenost napříč obory aneb e-shopy patří k lídrům trhu - Tengler, Miloš
Rast významu zákazníckej spokojnosti a loajality. BC Index ako efektívny nástroj merania zákazníckej spokojnosti. Variabilita úrovne zákazníckej spokojnosti. Medziodborové porovnávanie úrovne spokojnosti zákazníka a demografické aspekty úrovne spokojnosti zákazníka. E-shopy a ich úspešnosť u zákazníkov.