Roľa emócií v rozhodovacom procese - Zemanová, Michaela
Objasnenie role emócií v rozhodovaní. Analýza vzťahu medzi racionalitou a emocionalitou. Uplatňovanie konceptov nielen v ekonomickom teoretickom výskume, ale aj v ich prepojení v rámci multidisciplinárnych štúdií v oblasti psychológie a kognitívnej a afektívnej neurovedy.