Jak může malý podnik s omezeným rozpočtem lépe poznat své zákazníky? - Říha, David
Práca s dátami a data-driven rozhodovanie. Ľahký a nenákladný spôsob základnej analýzy poskytujúci odpoveď na najdôležitejšiu marketingovú otázku - kto je náš zákazník. Použitie systému webovej analýzy Google Analytics a Facebook neskúseným používateľom pre získanie dôležitých údajov o zákazníkoch.