Kapitoly z dějin nejoblíbenější daně - Svoboda, František
Vybrané kapitoly fenoménu lotérie a jeho regulácii zo strany vlády. Význam pre verejné financie. Rozvoj a útlm lotériových aktivít v rôznych krajinách. Analýza organizačných štruktúr lotérií a mechanizmov v prospech obecného dobra.