Environmentálne označovanie produktov - Dugas, Jaroslav, 1967-
Vývoj, systémy a schémy environmentálneho označovania. Typy normalizované v rámci noriem radu ISO 14020. Typ I. a typ II. označovania. Systém environmentálneho označovania a hodnotenia v SR.