[Vizuálne podnety a responzívne správanie spotrebiteľov] - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Recenzia zahraničnej vedeckej monografie zasadenej do oblasti neuromarketingového výskumu. Spracovanie témy s interdisciplinárnym charakterom a so zameraním na vizuálne podnety a následné responzívne správanie spotrebiteľov. Reakcie spotrebiteľov na marketingovú komunikáciu podnikov, s apelom na vizuálne podnety ako kľúčové determinanty spotrebiteľského rozhodovania a následného spotrebiteľského správania. Priblíženie vedných odborov využívaných pri aplikácii neuromarketingového výskumu.