Nesnadná cesta přes Lamanšský průliv - Toman, Pavel
Zmeny a problémy v logistike medzi Veľkou Britániou a Európskou úniou po Brexite. Clá a podmienky preravy tovaru. Veľká Británia ako tretia zem. Tovar dvojitého určenia a tlak na ceny.