Consumer Behaviour of Slovak Households in the Sphere of Organic Food in the Context of Sustainable Consumption - Kita, Pavol
Správanie slovenských spotrebiteľov v oblasti udržateľnej spotreby v oblasti ekologických výrobkov. Návrh prvkov reflexie pre ekonomické subjekty, ktoré čelia výzvam udržateľnej spotreby. Vyjadrenia zodpovedných spotrebiteľov, frekvencia konzumácie ekologických potravín a špecifické sociálno-demografické charakteristiky.