Theories in the Field of International Taxation with Regard to Capital Migration and Their Survival Potential in the Era of Digitalization - Kubicová, Jana, 1961-
Sumarizácia teórií medzinárodného zdaňovania v digitálnej ére. Rekapitulácia existujúcich teoretických prístupov k medzinárodnému zdaňovaniu a zhodnotenie ich potenciálnych nedostatkov v dôsledku aplikácie IT. Prístupy teoretikov v oblasti migrácie kapitálu a motívy, ktoré môžu viesť subjekty k danému správaniu.