Hodnotenie a implementácia projektov Smart City v Petrohrade - Kirsanov, Sergey
Opis realizácie projektu Smart City v meste Petrohrad. Výsledkom zavedenia inteligentných technológií v mestskom prostredí Petrohradu by mala byť analýza stavu a vyhliadok rozvoja vo všetkých oblastiach mestského života, ako aj vytvorenie primeraných manažérskych rozhodnutí na zlepšenie situácie v tejto oblasti.