Väčšinový volebný systém na Slovensku? - Štefančík, Radoslav, 1976-
Myšlienka zmeny volebného systému, ktorá sa stala súčasťou predvolebnej kampane niektorých politických strán. Hlavné argumenty prívržencov väčšinového volebného systému, ako stabilizácia pomerov v parlamente, zabránenie rozpadu politických strán, odchodu poslancov, hromadeniu tzv. nezávislých a zabezpečenie reprezentácie všetkých regiónov v Národnej rade Slovenskej republiky.