Alain Badiou v Prahe: Žiadna stopa po rezignácii Stredná Európa v súčasnej kapitalistickej globalizácii, 29. 10. 2014 - Augustín, Michael, 1991-
Filozof Alain Badiou a jeho spomienky na udalosti v ČSSR v šesťdesiatych rokoch. Tri základné politické propagandy dominujúce na našej planéte podľa daného odborníka.