Vysielanie zamestnancov: rovnaká pláca za tú istú prácu na tom istom mieste - Augustín, Michael, 1991-
Diskusia o revízii európskej smernice o vyslaných pracovníkoch, s ktorou nesúhlasia vlády najmä „nových“ členských krajín. Medzi krajinami, ktoré minulý rok vystavili tzv. žltú kartu, bolo aj Slovensko. Plánuje ale svoju pozíciu prehodnotiť.