Prvotná analýza dopadu pandémie COVID-19 na pracovný trh: komparatívna analýza zamestnanosti domáceho obyvateľstva a cudzincov pracujúcich na Slovensku - Kiner, Andrej, 1996-
Dopady pandémie ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom na nezamestnanosť v Slovenskej republike. Analýza nezamestnanosti na základe štátnej príslušnosti (bez zamerania na celkový počet občanov pracujúcich na Slovensku) – občania Slovenska, imigranti z Európskej únie či Európskeho hospodárskeho priestoru a migranti z tretích krajín. Účinok pandémie na skúmané skupiny a ich zraniteľnosť analýzou údajov z Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny. Porovnávacia analýza o dopadoch pandémie COVID-19 na trh práce.