Slovakia Economy Briefing: Deferment of Repayments for Citizens and Legal Entities As a Countermeasure for Coronavirus Pandemics in Slovakia - Grešš, Martin, 1978-
Odklad splátok pre občanov a právnické osoby ako opatrenie prijaté slovenskou vládou počas šírenia ochorenia COVID-19. Charakteristika a podmienky odkladu splátok. Použitie údajov z Národnej banky Slovenska.