Slovakia Economy Briefing: Changes in the Consumer Credits and Housing Loans for Households - Grešš, Martin, 1978-
Dopady zmien platných od januára 2020 v spotrebiteľských úveroch a úveroch na bývanie na Slovensku. Úrokové sadzby pri spotrebiteľských úveroch a úveroch na bývanie. Vlastnosti pôžičiek na bývanie pre kupujúcich domov.