E-kasa v nadväznosti na účtovanie – v otázkach a odpovediach - Boráková, Marta
Odpovede na najčastejšie otázky spojené s e-kasou v praxi. Spôsob evidencie tržieb v hotovosti oproti „klasickej“ elektronickej registračnej pokladnici a spôsob účtovania tržieb v nadväznosti na zákon o účtovníctve a postupov účtovania v jednoduchom i podvojnom účtovníctve. Riešenie aj špecifických situácií.