Využití sociálních médií pro vaši značku, produkt nebo službu - Jindříšek, Tomáš
Využitie sociálnych médií v komerčnom svete, so zameraním na Českú republiku počas posledných 10 rokov. Využitie komunikačných kanálov pre firmy a budovanie ich značky. Relevantnosť sociálnych sietí a influencerov v Česku. Slovníček nových pojmov.