Vývoj participácie na trhu práce v SR v čase pandémie - Karšay, Alexander, 1983-
Pohľad na základné ukazovatele vývoja na trhu práce v SR, s dôrazom na participáciu. Vývoj miery nezamestnanosti a participácie v najbližších štvrťrokoch. Údaje Výberového zisťovania pracovných síl a vývoj v SR porovnaný aj s ostatnými krajinami V4. Pohľad na skladbu nárastu ekonomickej neaktivity v 1. polroku 2020, z ktorej časť možno považovať za dočasnú.