Ověření totožnosti on-line může být jistější než tváří v tvář - Hašek, Miroslav
Digitalizácia finančnej oblasti uskutočnená aj vplyvom šírenia ochorenia COVID-19. Webová služby idGuard pre on-line biometrickú identifikáciu zákazníkov. Inštrument proti praniu špinavých peňazí.