Co přináší nová Strategie pro digitální finance Evropské komise? - Rejzková, Lenka Franče
Digitálne financie ako prostriedok k posilneniu konkurencie na trhu finančných služieb. Európska komisia a Stratégia pre digitálne financie. Jednotný digitálny trh a digitálne inovácie. Európsky priestor pre dáta.