Slovakia Social Briefing: Children Back in School and (Un)Traditional Easter - Čiefová, Michaela, 1991-
Slávenie Veľkej noci na Slovensku počas šírenia ochorenia COVID-19. Opätovné otvorenie škôl po niekoľkých mesiacoch domácej výučby kvôli pandémii COVID-19 na Slovensku.